Tag: Tel-Aviv

Mision biznesi ne Israel

Dhoma e Tregetise dhe Industrise Shqiperi Israel(AICC) ne bashkepunim me Ambasaden e shtetit te Israelit ne Republiken e Shqiperise do te organizoje nje mision biznesi ne Israel ne muajin Tetor 2013 nga data 21 deri me date 26 .

Qellimi i ketij misioni do te jete zgjerimi i bashkepunimit midis kompanive Shqiptare dhe atyre Israelite.

Realizimi  i kontakteve te drejteperdrjeta midis bizneseve (B2B)

Pjesemarja ne forumin  boteror te “Zhvillimit te Teknollogjise se Ujrave dhe Kontrollin e Ambientit” (Water Technology and Environment Control )  WATEC Isrel 2013.

Njoftohen antaret e dhomes dhe kompanite e interesuar per informacion me te detajuar ju lutem kontaktoni

[email protected]

direct.phone.+ 355 4 4301181
Cell:+ 355 68 20 23734
Copyright AICC © 2013
Designed by Besmir ALIA