Ekspozita dhe Konferenca e 19 Nderkombetare e Buqesise ” Agritech” Israel 2015

Dhoma e Tregetise dhe Industrise Shqiperi – Israel (AICC) nen mbeshtetjen e plote te Ambasades  se Shtetit te Israelit ne Republiken e Shqiperise , ka kenaqesine t ‘ju ftoje ne Panairin dhe Konferencen e 19te Nderkombetare AGRITECH qe do te mbahen ne Tel Aviv nga data 28-30  Prill 2015. Ky event do te jete nje oportunitet i madhe per tu takuar e diskutuar mundesi te reja bashkepunimi me kompanite Israelite takime  Business To Business  dhe vizita jane programuar gjate diteve te panairit.

Ky panair nderkombetar pasqyron  zhvillimet intensive qe karakterizojne industrine Agroteknologjike ne Izrael, rezultatet  e nje bujqesie moderne, sistemet, prodhimet ne nje vend ku gjysma e territorit eshte shkretetire.

 • Ekologjia Bujqësore
 • Makineritë Bujqësore
 • Bioteknologji
 • Florikultura
 • Serat
 • Shërbime marketingu dhe eksporti
 • Materjalet e shumimit të bimëve
 • Plastikultura
 • Shpendët
 • R&D (Kërkim Zhvillimi)
 • Ripërtypësit e vegjël
 • Projektet e ruajtjes dhe transferimit të dijes
 • Pajisjet dhe programet kompjuterike
 • Aquakultura
 • Kemikalet dhe plehrat
 • Transportimi me ashensor dhe trajtimi
 • Pajisjet
 • Bagëtitë dhe qumështorët
 •  Bujqesia
 • Ujitja dhe administrimi i ujit
 • Bujqësia organike
 • Mbrojtja e bimëve
 • Trajtimi i Pas-Korrjes
 • Bujqësia e përpiktë
 • Zhvillimi fshatar/bujqësor
 •  Veterinaria

 

Ne kete aktivitet mund te merrni bashkeshorten ose antare te tjere te stafit tuaj.
Udhetimi do te jete me avion.  Nisja nga Tirana ne dt. 27.Prill 2015  – 1 Maj 2015.

Per me shume informacion ju lutem  kontaktoni me:

AMBASADA E ISRAELIT NE  REPUBLIKEN  E SHQIPERISE
Zyra Ekonomike:
Tel: +355 4 4508509    Fax: +355 4 4508532
Mobile: +355 68 2022840
E-mail: [email protected]

 

DHOMA E TREGETISE DHE INDUSTRISE SHQIPERI -ISRAEL.

Z. Elton Nake kordinatorin e AICC :
ALBANIAN  ISRAELI CHAMBER OF COMMERCE  AND INDUSTRY Address: Rr. Frederik Shiroka Pll.1 Shk.2 Zyra Nr.2. Tirana,Albania Office:+355 4 2228179  Fax :+355 4 2245  512,
direct.phone.+ 355 4 4301181  Cell:+ 355 68 20 23734
[email protected]   www.aicc.al

 

No comments yet

Add comment

You must be logged in to post a comment.

Copyright AICC © 2013
Designed by Besmir ALIA