Panairin dhe Konferencen e 19te Nderkombetare “AGRITECH”

Starts: Monday, April 27th 2015 at 00:00
Ends: Friday, May 1st 2015 at 00:00

Ju lutem gjeni bashkangjitur ftesen, programin dhe detaje te tjera te vizites.

ftese-2015.pdf

Copyright AICC © 2013
Designed by Besmir ALIA