FORUM BIZNESI ISRAEL-SHQIPERI

Starts: Monday, December 21st 2015 at 10:00
Ends: Monday, December 21st 2015 at 12:30

DHOMA E TREGETISE DHE INDUSTRISE SHQIPERI-ISRAEL (AICC),
BASHKIMI I DHOMA TE TREGETISE DHE INDUSTRISE (UCCIAL),
DHOMA E TREGETISE DHE INDUSTRISE SE TIRANES (CCI) NE BASHKEPUNIM ME
FEDERATEN E DHOMAVE TE TREGETISE DHE INDUSTRISE ISRAELITE
ME RRASTIN E VISITES SE KRYEMINISTRIT TE RREPUBLIKES SE SHQIPERISE SHT Z EDI RAMA ORGANIZOJNE

FORUMIN E BIZNESIT SHQIPERI – ISRAEL
TEL -AVIV 21/12/2015

Copyright AICC © 2013
Designed by Besmir ALIA