BUSINESS ALBANIAN DELEGATION IN ISRAEL

Starts: Monday, October 21st 2013 at 06:30
Ends: Wednesday, October 23rd 2013 at 22:30

 

Dhoma e Tregetise dhe Industrise Shqiperi- Israel (AICC) nen mbeshtetjen e plote te Shkelqesise se tij Z.David Cohen , Ambasador i Shtetit te Israelit ne Republiken e Shqiperise , ka kenaqesine t ‘ju ftoje ne Forumin e Biznesit

Shqiperi- Israel qe do te mbahen ne Tel Aviv nga data 21-23  Tetor.2013.

 Ky event do te jete nje mundesi e madhe per tu takuar e diskutuar mundesi te reja bashkepunimi me kompanite Israelite

takime  Business ToBusiness  jane programuar menjeher pas Forumit.

Ky forum eshte dizenjuar per kompanite nga sektoret  e meposhtem

·    Informacioni dhe teknologjia e komunikimit (ICT)

·    Bujqesia dhe industria ushqimore.

·    Energjitike

·    Turizem

·    Shendeti dhe Farmaceutika

·    Industria fasone

·      Si dhe teknologji dhe asistence per sektore  te ndryshem te industries

 

Vizite ne WATEC ( konferenca dhe panairi  nderkombetar i Teknologjise se Ujrave dhe Ambjentit.)

 

 

Ne kete aktivitet mund te merrni bashkeshorten ose  antare te tjere te stafit tuaj.

Udhetimi do  te jete me charter. Nisja nga Tirana ne dt. 21.Tetor 2013

Per me shume informacion ju lutem  kontaktoni me Z. Elton Nake kordinatorin e AICC :

 

ALBANIAN  ISRAELI CHAMBER OF COMMERCE  AND INDUSTRY

 

Address: Rr. Frederik Shiroka Pll.1 Shk.2 Zyra Nr.2. Tirana,Albania Office:+355 4 2228179  Fax :+355 4 2245  512, direct.phone.+ 355 4 4301181  Cell:+ 355 68 20 23734 elton[email protected]   www.aicc.al

Copyright AICC © 2013
Designed by Besmir ALIA